New Year's Eve Dinner

31.12.2018

Le meilleur pour la fin - New Year's Eve at Restaurant Pavillon

A sensational eleven-course menu gives adds an end-of-year glow to Laurent Eperon's Michelin star – a mouth-watering way to usher in the New Year!

Restaurant pavillon from 7:00 p.m.

Dress code: festive attire
Dinner: CHF 790 per person, including wine pairing

JMM 3060

MENU

CAVIAR DE L’OSCIÈTRE DE BELGIQUE
EN FEUILLETÉ – MIMOSA
Palmes d'Or, Nicolas Feuillatte, Champagne, France

HUÎTRE – WASABI FRAIS – YUZU DU JAPON

TRUFFE MELANOSPORUM
POMME DE TERRE CHARLOTTE
EN SALADE
Viognier, Domaine le Grand Clos, Novelle, Genf, Switzerland

TOPINAMBOURS – POISSONS FUMÉS
MOUSSE INFUSION
Gewürztraminer, Marcel Deiss, Elsass, France

FOIE GRAS DE CANARD
EN TERRINE – COING – CACAO
Château La Tour Blanche, Premier Cru Classé, Sauternes, France

LANGOUSTINE D’AFRIQUE DU SUD
BEURRE BLANC - EUCALYPTUS
Saboteur White, Luddite, Bot River, Walker Bay, South Africa

SOLE PETIT BATEAU
EN ROULADE – SAUCE NORMANDE
Les Chaumées, Chassagne-Montrachet Premier Cru, Bruno Colin, Burgund, France

CONSOMMÉ DE JARRET DE VEAU
LÉGUMES RACINES

BOEUF AUSTRALIEN – FILET WELLINGTON
The Relic, Shiraz, Standish, Barossa Valley, Australia

CITRON DE MENTON

VANILLE DE TAHITI
NOISETTE DU PIÉMONT – CARAMEL
Uhlen Rothlay, Riesling Goldkapsel Auslese, Heymann-Löwenstein, Mosel, Germany